Please visit our new forums at flyhighsim.cf/forums

Poll: Would you like to see the Concorde added to the game?
Yes
No
[Show Results]
 
Post Reply 

Share on Facebook Share on Twitter

 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concordes
07-30-2014, 08:10 PM
Post: #1
Concordes
As the fastest plane in world history, I think that the Concorde should be added to the game, without restrictions (well...maybe some involving the runway length.)

Would any of you like to see the Concorde added to the game?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:13 PM
Post: #2
RE: Concordes
Perhaps in the Interstellar World. The concordes can transport people from New York to Houston, and the concorde can only land in space-ports. Just as a transport for Major City-Space Port City.

[Image: 150px-NorOntair_logo.png]
FlyHigh Forum/Project Manager
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:14 PM
Post: #3
RE: Concordes
Actually, I think the Concorde should be able to fly to any airport that has a runway length exceeding 9,500 feet. If necessary, the number can be changed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:20 PM
Post: #4
RE: Concordes
Hey! Don't forget the TU-144! (Once again the russians beat us at something)

I would love to see the Concorde but I think there should be restrictions like:

-No more than 20 economy seats
-May only fly to/from the top 25 airports
-Double maintenance fees.
and 9500 feet is close to the actual requirement.

| I'm the Lead Core Developer! |


A picture is worth 1000 words. FH is worth 7451 lines!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:25 PM
Post: #5
RE: Concordes
My grandfather was a ground engineer/maintenance worker with British Airways and worked on their Concordes at the end of his career for a good few years. I believe he told me that he had to undertake a lot more advanced training in order to be able to work on Concorde. So maybe you need some sort of improvement where your maintenance team are trained to be able to work on Concorde

[Image: t365-a.jpg]



Tango365 - Zesty Services, 365 Days A Year



Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:27 PM
Post: #6
RE: Concordes
Also, are we going to do anything about the fact that only 14 were put into service?

[Image: t365-a.jpg]



Tango365 - Zesty Services, 365 Days A Year



Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:31 PM
Post: #7
RE: Concordes
(07-30-2014 08:27 PM)buxy Wrote:  Also, are we going to do anything about the fact that only 14 were put into service?

This!

[Image: FcPfxsK.png?1]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:32 PM
Post: #8
RE: Concordes
So how about this:

Concord:
Base: $---,---,---.--
Addons:
Maintenance Addon: $-,---,---.-- : In order to perform maintenance on this aircraft, you must purchase this addon to provide special training and equipment to your maintenance team.
Colbert Addon: $99,999,999,999.99 + s/h : In order for your aircraft to be Colbert-worthy. Pay to the order of Stephen Colbert.

| I'm the Lead Core Developer! |


A picture is worth 1000 words. FH is worth 7451 lines!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:33 PM
Post: #9
RE: Concordes
(07-30-2014 08:31 PM)emm1366 Wrote:  
(07-30-2014 08:27 PM)buxy Wrote:  Also, are we going to do anything about the fact that only 14 were put into service?

This!

maybe put 30 out for sale but only one goes up for sale every 3 months.

| I'm the Lead Core Developer! |


A picture is worth 1000 words. FH is worth 7451 lines!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2014, 08:42 PM
Post: #10
RE: Concordes
(07-30-2014 08:20 PM)dbd Wrote:  Hey! Don't forget the TU-144! (Once again the russians beat us at something)

I would love to see the Concorde but I think there should be restrictions like:

-No more than 20 economy seats
-May only fly to/from the top 25 airports
-Double maintenance fees.
Oh..that means I can't fly it to Taipei. :/ Can we fly to any airport that has a long enough runway?
Anyways, I think this should work:
E - 100 B - 20 F - 0
The problem is, the plane is never even close to being full, so I think we'd be fine with this amount of people on board.

ALso, I think we shouldn't have twice the cost of maintenance fees.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: